Hundparadiset kommer öppna om: SERVER STARTED!
omhpd

Vad är Hundparadiset?

Hundparadiset är ett onlinespel på svenska riktat åt ungdomar i Skandinavien. Det kommer alltid vara helt gratis att spela Hundparadiset och alla kostnader betalas ur utvecklarens ficka. Spelvärlden är full med historia, äventyr och faror som lurar bakom varje hörn. Spelaren får välja på en av fem flockar, alla med sina egna agendor och mål. Efter en chockerande upptäckt måste flockarna lägga sina skillnader åt sidan och enas för att bekämpa ett mörkt hot från norr.

Flockarna

Fenixfronten

Fenixfronten är under Stice Flamtass befallning, även kallad "Pyromanen". Deras magiska eldkunskaper är födda ur lågorna under vulkanen Framm där de har sin förläggning. Fenixfrontens explosiva spelstil gör dem en farlig motståndare till alla som står i deras väg. Det de brister i hälsa gör de upp i sina manapoäng.

Utanförskapet

Utanförskapet har ett enda uppdrag och det är att till varje pris skydda det heliga Livsträdet. Det är tack vare detta träd som liv har förmågan att frodas i Hundparadiset. De hämtar sina krafter från naturen och har bäst helande förmågor av alla fem flockar. Utanförskapet svarar till Myadros, den första väktaren över Livsträdet och har varit det väldigt, väldigt länge.

Jaakeminitiativet

Jaakeminitiativet är en simpel flock. De trivs bäst i sällskap av sina lojala följeslagare som följer deras herrar i alla väder. I grund och botten är de jägare som fäller sitt byte bäst på avstånd. Jaakeminitiativets ledare är Inac Skogshjärta och tillsammans med sin björn Bjormah håller de deras träsk säkert från fientliga viljor.

Soldirektivet

Soldirektivet är svurna riddare som alla svurit en ed att bekämpa all ondska som hotar Hundparadiset. Med ljusets stöd är alltid Soldirektivet i fronten och stirrar döden i vitögat. Det är en gammal order som lyder deras konung, Signar. Så länge Soldirektivet står rakryggade finns det ingenstans ondskan kan gömma sig.

Nattordern

Nattordern - en mystisk flock som gömmer sig bland skuggorna och dräper sina offer i Storasysters namn. En påhittad figur anser många men Nattordern dedikerar allt till henne. De slår till snabbt och obemärkt med två vapen i högsta hugg. Tills den dagen Storasyster kan ta fysisk form är Kethern Skuggtämjare högst upp i Nattordern.

Bakgrund

Hundparadisets är och har alltid varit främst ett hobbyprojekt som började sprida sina rötter hösten 2007 och har sedan dess funnits i tre olika versioner, detta är den tredje. Efter varje ny version lär vi oss av våra misstag och siktar alltid att förbättra spelet. Målet med Hundparadiset är att ge folk chansen till ett andra hem dit man kan fly efter skolan/jobbet och umgås med likasinnade användare.

Glömt kontonamn eller lösenord??
Status:
Online: 0
Konton: 114
Hundar: 208
» Om Hundparadiset